Unit 1A Advantage Park
Whitchurch Lane, Bristol, BS13 7TE
Mon-Fri
09:00 - 17:00
+44 1179 783568

New Entrance Extension, St Joesph’s Primary School

Front Extension at St Joesph's Primary School
Client St Joesph's Primary School
Location Nympsfield, Stonehouse
Scope Of Work Extension & Internal Reconfiguration
Schedule 6 weeks
Architect Hookway Partnership

Project Detail

JH Group was instructed as Principle Contractor to build an extension to house the new entrance to the school and reconfigure the existing rooms. This work increased the number of offices from two to three and also provided a new meeting room and spacious lobby area.

The single storey extension features a flat roof, rendered walls with the front facing wall being mainly glazed to allow maximum light in. Internally, the extension housed a new reception office with opening onto the entrance corridor. The original reception office was reconfigured to make way for a new office space and corridor, and the Head Masters office was cleverly divided to make space for a new meeting room.

To finish, the interior was decorated and furnished in keeping with the rest of the building.

Skip to toolbar